Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Kamer - Alles over geld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kamer - Alles over geld
Schrijver: Kamer
Titel: Alles over geld
ISBN: 9789060574041
Uitgever: Omega Media Publis.
Bijzonderheid: 1981, Paperback / softback, redelijke staat De schrijver vertelt in dit boek over geld, functie en geschiedenis ervan, maar vooral hoe de lezer er eventueel meer van kan krijgen. Achtereenvolgens worden alle mogelijke voor- en nadelen besproken: alle
Prijs: € 5,00
Meer info De schrijver vertelt in dit boek over geld, functie en geschiedenis ervan, maar vooral hoe de lezer er eventueel meer van kan krijgen. Achtereenvolgens worden alle mogelijke voor- en nadelen besproken: allereerst de actieve manier d.w.z. sparen, kreditieten en het beleggen. Daarnaast verhaalt de schrijver hoe op allerlei mogelijkheden geld bespaard kan worden. Betrekkelijk eenvoudig geschreven met een duidelijke journalistieke inslag. Bestemd voor een breder lezerspubliek. Met trefwoordenregister. De actuele gegevens zijn bijgewerkt t/m 1977. Aan deze 4e druk is een losse bijlage met enkele nieuwe ontwikkelingen toegevoegd. Dokumentair trefwoorden: 12.

(NBD|Biblion recensie, R. Huijser v. Reenen)
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.