Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

paul gerbrands - Mijn land van veel en vol / meer mens met minder mensen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: paul gerbrands - Mijn land van veel en vol / meer mens met minder mensen
Schrijver: paul gerbrands
Titel: Mijn land van veel en vol / meer mens met minder mensen
ISBN: 9789055734139
Uitgever: damon
Bijzonderheid: 2003, Paperback / softback, 185p zgan 9789055734139 012 De auteur beschrijft de onvoorstelbare groei van de bevolking in de wereld en in Nederland, de onverantwoorde, overhaaste invoering van de multiculturele samenleving, de onredelijke angst voor d
Prijs: € 5,00
Meer info Nederland pleegt zelfs met tien miljoen inwoners nog te veel een aanslag op het milieu en misbruikt de aarde op een schandalige wijze. De auteur beschrijft de onvoorstelbare groei van de bevolking in de wereld en in Nederland, de onverantwoorde, overhaaste invoering van de multiculturele samenleving, de onredelijke angst voor de gevolgen van de vergrijzing, de onbeperkt groeiende welvaart en de problemen rond het verschijnsel immigratie. Hij voorziet dat ons land straks twee keer zo vol is als nu. Hij doet een aanval op het taboe van de overbevolking en spaart de politici niet. Zij worden neergezet als opportunisten die hun ogen sluiten voor de gevolgen van hun eigen kortzichtigheid. Er is nog hoop op een verenigde naties van drie miljard wereldburgers.
Paul Gerbrands is 56 jaar, historicus en als zodanig docent geschiedenis. Vanuit de randstad vluchtte hij voor de drukte die hem nu in Brabant heeft ingehaald. Hij richtte in 1994 de stichting de club van tien miljoen op om onder de aandacht te brengen dat overbevolking niet alleen een probleem is van de derde wereld, maar juist van het rijke Europa en de Verenigde Staten. Er zijn volgens hem niet alleen maar rechtse argumenten, maar ook voldoende linkse legitieme argumenten die het mogelijk moeten maken de problematiek van de overbevolking op een evenwichtige wijze bespreekbaar te maken. Zijn initiatief werd aanvankelijk met argusogen bekeken door de gevestigde orde die als een soort gedachtepolitie heeft geprobeerd hem te negeren. De auteur geeft nu op beperkte schaal lezingen door het hele land, ook in het buitenland.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.