Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Rocca - Wanted 2 / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rocca - Wanted 2 / druk 1
Schrijver: Rocca
Titel: Wanted 2 / druk 1
ISBN: 9789052891002
Uitgever: Talent
Bijzonderheid: Paperback / softback, gelezen ex. bieb 9789052891002 195 New Mexico, 1862. Wanted is niet zijn echte naam... het is het teken dat op zijn gezicht onuitwisbaar werd ingekerfd door enkele desperado`s. Ze handelden uit wraak, Wanted is immers de meest g
Prijs: € 5,00
Meer info New Mexico, 1862. Wanted is niet zijn echte naam... het is het teken dat op zijn gezicht onuitwisbaar werd ingekerfd door enkele desperado`s. Ze handelden uit wraak, Wanted is immers de meest gevreesde premiejager uit het Wilde Westen! Maar zelfs deze verminking kan de premiejager niet op andere gedachten brengen. Op een dag gaat Wanted opnieuw een out-law achterna, Dandy Silbus. Op Sylbus` hoofd staat een flink pak dollars, tenminste als diens lichaam dood-of-levend aan een sheriff wordt overhandig. En daar zit `m juist het probleem. Onderweg wordt Wanted geconfronteerd met de uiterst geweldadige revolverhelden: De Bull-Brothers.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.