Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Geraedts, P. - Asanja's Reis / een spiritueel verhaal

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Geraedts, P. - Asanja's Reis / een spiritueel verhaal
Schrijver: Geraedts, P.
Titel: Asanja's Reis / een spiritueel verhaal
ISBN: 9789075636550
Uitgever: Bet-Huen Books
Bijzonderheid: 2005, 152pp, paperback, gelezen, met leesvouw
Prijs: € 6,95
Meer info Wat een rups het einde van de wereld noemt, noemt de meester een vlinder.¿ Richard Bach

Soms zijn er tijden in de geschiedenis waarin we worden uitgedaagd om alles op een nieuwe manier te bekijken. Verschillende oude profetieën kondigden de huidige tijd aan als zo¿n periode van transformatie, een geboortetijd als het ware. Een van die openbaringen uit 1099 komt in handen van de schrijver. Hoewel hij er in eerste instantie geen geloof aan hecht, gaat het langzamerhand zijn leven bepalen. ¿Wanneer er duizend jaar verstreken zijn, na de eerste duizend jaar, zal de mens op zoek gaan naar de Zevende Poort,¿ zo zegt de profetie. Hij reist naar Engeland, Zuid-Frankrijk, Siberië, India en uiteindelijk naar Jeruzalem, op zijn zoektocht naar de Zevende Poort.

Naast een persoonlijk reisverslag geeft dit opmerkelijke boek een beeld van de spirituele bestemming van de aarde en een boodschap voor de mensheid in deze tijd...
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.