Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Simonis, I. - Boogschutter

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Simonis, I. - Boogschutter
Schrijver: Simonis, I.
Titel: Boogschutter
ISBN: 9789038903705
Uitgever: Elmar, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1995, paperback zgan Al eeuwenlang worden mensen geobsedeerd door de gedachte, dat al hetgeen in een mensenleven plaatsvindt verband houdt met het grote kosmische gebeuren. Vanuit die grondgedachte hebben astrologen steeds getracht uit de stand en de
Prijs: € 5,00
Meer info Al eeuwenlang worden mensen geobsedeerd door de gedachte, dat al hetgeen in een mensenleven plaatsvindt verband houdt met het grote kosmische gebeuren. Vanuit die grondgedachte hebben astrologen steeds getracht uit de stand en de loop van de hemellichamen het karakter en de levensloop van de mens te verklaren. Ina Simonis stamt uit een oud geslacht van astrologen. het bovenaardse, mystieke, buitenzintuiglijke, maar ook de loop der planeten en de stand der sterren zijn begrippen, die zij van jongs af aan heeft leren hanteren. Opmerkelijk is de boeiende wijze waarop de auteur uw karaktereigenschappen haarscherp weet te analyseren en u waar nodig nieuwe wegen wijst, want de toekomst ligt niet vast! In dit kleurig geïllustreerd boekje leest u over symboliek, eigenschappen, ascendant, gezondheid, loopbaan en partnerkeuze van het sterrenbeeld BOOGSCHUTTER.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.