Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Vargas Llosa, M. - geheime notities van don rigoberto

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vargas Llosa, M. - geheime notities van don rigoberto
Schrijver: Vargas Llosa, M.
Titel: geheime notities van don rigoberto
ISBN: 9789029054928
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheid: 1997, paperback, nieuwstaat Dit boek pakt de draad op waar "Lof van de stiefmoeder" (1988) ophoudt. Hoofdrolspelers zijn naast Don Rigoberto diens tweede vrouw Lucrecia en Fonchito, het vroegrijpe zoontje uit zijn eerste huwelijk. Rondom het centrale
Prijs: € 5,00
Meer info Dit boek pakt de draad op waar "Lof van de stiefmoeder" (1988) ophoudt. Hoofdrolspelers zijn naast Don Rigoberto diens tweede vrouw Lucrecia en Fonchito, het vroegrijpe zoontje uit zijn eerste huwelijk. Rondom het centrale thema van de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de kleine Alfonso op zijn beeldschone stiefmoeder, wordt een web van erotische verhalen gesponnen, waarbij werkelijkheid en fantasie moeilijk te onderscheiden zijn. Nadat Fonchito eerst de aanleiding is geweest voor het uit elkaar gaan van Rigoberto en Lucrecia, brengt hij ze weer op ingenieuze wijze bij elkaar. Vargas Llosa geeft in dit boek zijn fantasie de vrije loop, waarbij hij kwistig strooit met citaten en referenties uit de wereldliteratuur. Ook verwijzingen naar beroemde schilders, met name Egon Schiele, ontbreken niet. Zijn filosofische uitweidingen zijn soms wat langdradig en halen de vaart uit het verhaal. Desondanks een mooi boek van een groot schrijver. Een degelijke vertaling, die evenwel niet geheel recht doet aan het origineel, maar dat is ook wel veel gevraagd. Volle bladspiegel.
(Biblion recensie, G.A. Ribbink)
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.