Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

mankell, henning - wallander volume 5

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: mankell, henning - wallander volume 5
Schrijver: mankell, henning
Titel: wallander volume 5
ISBN: 5425019007416
Uitgever: lumiere
Bijzonderheid: 2013, DVD, 6x 90 min. de absolute top van de scandinavische crime!
Prijs: € 10,00
Meer info Wallander is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van bestsellerauteur Henning Mankell, waarmee hij wereldberoemd werd. Voor de televisieserie schreef Mankell speciaal korte verhalen, die tot scenario bewerkt werden door bekende Zweedse scenaristen.

De ietwat norse, maar innemende Zweedse inspecteur Kurt Wallander (Krister Hendriksson) leeft in het kleine Zuid-Zweedse Ystad, waar hij wordt geconfronteerd met duistere ontvoeringszaken, meedogenloze oplichters, grimmige moorden en gewetenloze bestuurders. Vertrouwend op zijn intuïtie en ervaring, slaagt Wallander er telkens in zijn zaken tot een goed einde te brengen. Daarbij schroomt hij niet om onconventionele methoden en illegale middelen in te zetten.

Elk van de vijf volumes van Wallander bevat een aantal afleveringen.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.