Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Oliver, R. - Compleet handboek paarden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oliver, R. - Compleet handboek paarden
Schrijver: Oliver, R.
Titel: Compleet handboek paarden
ISBN: 9789024359776
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheid: 1995, Gebonden, zgan In dit overzichtelijke handboek vindt u vakkundig advies over onderwerpen zoals stalinrichting, uitrusting van het paard, voeding, transport en nog veel meer.
Prijs: € 39,95
Meer info Bij het houden van een paard komt heel wat kijken. Er rijzen praktische vragen als: hoe moet een stal ingericht worden? Welke voeding heeft een paard nodig? Hoe vervoert men het beste een paard? In dit overzichtelijke handboek vindt u vakkundig advies over onderwerpen zoals stalinrichting, uitrusting van het paard, voeding, transport en nog veel meer. De gedetailleerde tekst en de schitterende foto's belichten op een duidelijke manier elk aspect van de paardenverzorging. Een onmisbaar boek voor de echte paardenliefhebber!
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.