Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

diepstraten, johan - zwendelaars?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: diepstraten, johan - zwendelaars?
Schrijver: diepstraten, johan
Titel: zwendelaars?
ISBN: 9789066922419
Uitgever: Zwijsen Uitgeverij
Bijzonderheid: 2003, 133pp, Gebonden goede staat Als Doris naar huis fietst, wordt ze gepasseerd door een auto met twee inzittenden. Even later ziet ze dat twee treinen op elkaar botsen, omdat de bestuurder van de auto door het rode licht rijdt.
Prijs: € 5,00
Meer info Als Doris naar huis fietst, wordt ze gepasseerd door een auto met twee inzittenden. Even later ziet ze dat twee treinen op elkaar botsen, omdat de bestuurder van de auto door het rode licht rijdt.

Er zijn 136 doden, waaronder haar beste vriendin Jeanette. Maar Doris ziet meer. Uit de brandende auto kruipt een jongen. Pal daarop hoort ze een schot.

Doris wil weten wie schuldig is aan de dood van haar vriendin. Maar ze wil vooral achterhalen wat Jeanette heeft doorverteld van het geheim dat Doris haar had toevertrouwd.

Tijdens de speurtocht komt Doris in contact met Tom Ferreira, de Antilliaanse jongen die uit de auto kroop. Ook hij heeft een geheim waarover hij liever niet wil praten.

Uiteindelijk belanden beiden voor de rechter...
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.