Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

C. Heijkop - Verdaagd voor de boulevard

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: C. Heijkop - Verdaagd voor de boulevard
Schrijver: C. Heijkop
Titel: Verdaagd voor de boulevard
ISBN: 9789072838346
Uitgever: Adz
Bijzonderheid: 2004, 128pp, hardcover goede staat Op en nabij de Vlissingse boulevard zijn in de loop der eeuwen heel wat schepen aan lagerwal geraakt. Gelukkig liepen deze strandingen doorgaans niet uj\it op een calamiteit - hoewel er een paar opvallende scheepsra
Prijs: € 5,00
Meer info Op en nabij de Vlissingse boulevard zijn in de loop der eeuwen heel wat schepen aan lagerwal geraakt. Gelukkig liepen deze strandingen doorgaans niet uj\it op een calamiteit - hoewel er een paar opvallende scheepsrampen in de annalen bijgeschreven moesten worden. Meestal kwam het schip na verloop van tijd weer vlot. Soms duurde dat wat langer en dan zag het op de boulevard dagenlang zwart van het volk. In dit boek wordt dieper ingegaan op oorzaken en gevolgen van een reeks strandingen. Daarbij wordt uiteraard ook stilgestaan bij het loodswezen,m de reddingsdiensten en sleepvaartbedrijven.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.