Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Vermeer, Daan, Teeffelen, Kees van - TE GAST IN THAILAND

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vermeer, Daan, Teeffelen, Kees van - TE GAST IN THAILAND
Schrijver: Vermeer, Daan, Teeffelen, Kees van
Titel: TE GAST IN THAILAND
ISBN: 9789460160080
Uitgever: Informatie Verre Reizen VOF
Bijzonderheid: 2011, 80pp, paperback goede staat Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Thailand willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan
Prijs: € 39,95
Meer info Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking.
Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Thailand. Onderwerpen die aan bod komen zijn omgangsvormen, Thaise keuken, Loi Krathong, tuktuks, aerobics, bezoek aan markten, Thaise opera, massage, prostitutie, olifanten, bruiloft, religie en bijgeloof.
De rubriek 'reisinformatie' helpt je verder met tips voor de meest voorkomende noden. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een woordenlijstje en overzicht met boeken en websites.
Boek bekijken

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.