Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

baldwin, james - Een ander land

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: baldwin, james - Een ander land
Schrijver: baldwin, james
Titel: Een ander land
ISBN: 9789023424741
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheid: 1986 ppb 578pp, redelijke staat 466 In Een ander land, weet Baldwin een pregnant beeld te schetsen van een lost generation, gedoemd om te overleven in een onbarmhartige stad: een kunstenaarsgemeenschap in de marge scene van New York. De dood van een
Prijs: € 5,00
Meer info In Een ander land, weet Baldwin een pregnant beeld te schetsen van een lost generation, gedoemd om te overleven in een onbarmhartige stad: een kunstenaarsgemeenschap in de marge scene van New York. De dood van een van hen brengt de andere tot nieuwe inzichten in zichzzelf en hun onderlinge relaties. Homoseksualiteit, racisme en eenzaamheid zijn Baldwins grote thema's, die hij in Een ander land keihard belicht en waarmee hij meer dan eens een schokeffect bereikt.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.