Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenbinder.


 

Wagenaar, Gebr. - Moord op het Pieterpad

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wagenaar, Gebr. - Moord op het Pieterpad
Schrijver: Wagenaar, Gebr.
Titel: Moord op het Pieterpad
ISBN: 9789056721244
Uitgever: Signatuur
Bijzonderheid: 2005, ppb 254pp goede staat 472 Het Pieterpad is de langste en bekendste wandelroute in Nederland en een origineel en geschikt decor voor een thriller. Wat doe je als je onder het bloed wakker wordt in een hotel, met de vage herinnering dat je de av
Prijs: € 39,95
Meer info Het Pieterpad is de langste en bekendste wandelroute in Nederland en een origineel en geschikt decor voor een thriller.

Wat doe je als je onder het bloed wakker wordt in een hotel, met de vage herinnering dat je de avond tevoren je baan en toekomstperspectief bent kwijtgeraakt en de politie komt aan je kamerdeur melden dat je baas is vermoord?

Jaro van Campen kan maar één ding bedenken: wegwezen!
Wat volgt is een krankzinnige achtervolging over de populairste wandelroute van Nederland, vol literaire raadsels, bedreigingen, droogkomische rechercheurs en onbewezen onschuld.
Boek bekijken

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.