Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenkansje.


 

Roth, Philip - Het complot tegen Amerika

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Roth, Philip - Het complot tegen Amerika
Schrijver: Roth, Philip
Titel: Het complot tegen Amerika
ISBN: 9789029075824
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheid: 2004, paperback in nette staat
Prijs: € 5,00
€ 4,15
Meer info Toen luchtvaartheld Charles A. Lindbergh bij de verkiezingen van 1940 Franklin Roosevelt verpletterde, sloeg in elke joods familie in Amerika de angst toe. Lindbergh verweet de joden publiekelijk dat ze uit eigenbelang aanstuurden op een zinloze oorlog met nazi-Duitsland. Wat daarna gebeurde in Amerika vormt de historische achtergrond voor Het complot tegen Amerika, de confronterende roman waarin Philip Roth vertelt hoe zijn eigen familie overleefde tijdens de periode-Lindbergh.
Boek bekijken

Boekenkansje uit Alkmaar

particulier

Logo Boekenkansje

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen. Wij sturen de mail met het volgende alias: hanspronk49@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.