Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenkeldertje.


 

Rozendaal, F.G. - Indonesie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rozendaal, F.G. - Indonesie
Schrijver: Rozendaal, F.G.
Titel: Indonesie
ISBN: 9789066551268
Uitgever: Cambium BV
Bijzonderheid: 2008, Paperback / softback, 448 pp.
Prijs: € 12,45
Meer info Indonesiƫ, een schatkamer met een grootse verzameling unieke plaatsen, boeiende volken, betoverende muziek en wonderen van de natuur.
Insight Guide Indonesiƫ is samengesteld door een team van deskundige auteurs en fotografen die u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze, in woord en beeld laten kennismaken met de grootste archipel ter wereld waar reizen nog een avontuur is. Van de mystiek van Bali tot de wildernis van Irian Jaya; van de moderne metropool Jakarta tot de eeuwenoude beschaving van Java en van het Tobameer naar de Borobudur. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over speciale onderwerpen zoals de 'Gamelanmuziek', 'Batik' en de 'Dayaks'.
In het hoofdstuk 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, evenementen, taal, geld- en gezondheidszaken, geografie en klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.
Insight Guide Indonesiƫ is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.
Boek bekijken

boekenkeldertje uit Mechelen

particulier

Logo boekenkeldertje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.