Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenkeldertje.


 

Eeman, Michèle - Bouwen door de eeuwen heen - Stad Mechelen / 9 n / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Eeman, Michèle - Bouwen door de eeuwen heen - Stad Mechelen / 9 n / druk 1
Schrijver: Eeman, Michèle
Titel: Bouwen door de eeuwen heen - Stad Mechelen / 9 n / druk 1
ISBN: 9789070481513
Uitgever: Snoeck-Ducaju En Zoon
Bijzonderheid: 2002, Gebonden, 662 pp. bruin linnen, geïllustreerde omslagwikkel, 15,5 x 22,5 cm, geïllustreerd, uitvouwbare plattegronden.
Prijs: € 13,95
€ 6,00
Meer info De inventaris van het bouwkundig erfgoed in Vlaanderen is een project dat sinds 1965-1966 door de centrale overheid wordt uitgevoerd. De gegevens uit de publicatiereeks Bouwen door de Eeuwen Heen in Vlaanderen vormen de basis van de inventaris van het bouwkundig erfgoed die op de inventariswebsite inventaris.onroerenderfgoed.be wordt aangeboden. Deze inventaris gaat uit van een geografische selectie van het erfgoed dat vanop de openbare weg kan waargenomen worden.

Historiek en doelstellingen van het project
De grootschalige geografische inventarisatie van het bouwkundig erfgoed in België werd gestart in de tweede helft van de jaren 1960 door een tweetalige werkgroep in opdracht van het toenmalige Ministerie van Nationale Opvoeding en Cultuur. Dit gebeurde op aanbevelingen van de Raad van Europa uit de gemeenschappelijke bekommernis over de toenemende bedreiging van de historische monumenten, één van de kostbaarste erfenissen van de Europese cultuurgeschiedenis.
Boek bekijken

boekenkeldertje uit Mechelen

particulier

Logo boekenkeldertje

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.