Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenkruispunt.


 

Mary Lambert - Ontdek de bijzondere kracht van KLEUREN

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Mary Lambert - Ontdek de bijzondere kracht van KLEUREN
Schrijver: Mary Lambert
Titel: Ontdek de bijzondere kracht van KLEUREN
ISBN: 9789043820615
Uitgever: Zuidnederlandse uitgeverij
Bijzonderheid: Zo goed als nieuw
Prijs: € 5,50
€ 4,25
Meer info Kleuren spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Helaas beschouwen we ze te vaak als een esthetische eigenschap van onze kleding en ons interieur en vergeten we dat kleuren ook een grote invloed hebben op ons geestelijk en lichamelijk welijn.

Dit boek helpt u om de natuurlijke kracht van uw persoonlijke kleuren te ontdekken en ze toe te passen in uw leven. Op die manier kunt u met behulp van kleuren uw leven een andere draai geven. Zo komt u onder andere te weten hoe u meer energie krijgt als u de juiste kleuren in uw voeding opneemt en hoe kleurenheling uw lichaam en geest in ba;lans brengt. Ook leest u welke kleuren in uw kleding kunnen helpen om het maximum uit elke dag te halen en hoe u met de juiste kleur in elke kamer zorgt voor rust en harmonie in uw omgeving.

Mary Lambert is een ervaren auteur van werken over alternatieve geneeswijzen. Ze heeft al veel titels op haar naam staan over onderwerpen zoals kleuren, reiki, en feng shui. Daarnaast is ze een gekwalificeerde feng-shuiconsulente.
Boek bekijken

Boekenkruispunt uit Almelo

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.