Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenliefhebber.


 

Updike - Hazehart / druk 4ER

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Updike - Hazehart / druk 4ER
Schrijver: Updike
Titel: Hazehart / druk 4ER
ISBN: 9789026951602
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheid: 2002, paperback
Prijs: € 7,00
Meer info Eerste deel van een schitterend epos dat uiteindelijk vier boeken omvat en een periode van de jaren vijftig tot de jaren tachtig in de Verenigde Staten beschrijft. In dit eerste deel leren we de hoofdfiguur Harry Angstrom (bijgenaamd Rabbit) kennen, in vele opzichten een antiheld, zeker in vergelijking met de hoofdfiguren uit zeg maar Moby Dick of Huckleberry Finn. Als een echt konijn gaat Rabbit, een jong-getrouwde ex-basketbalspeler, op de loop als hij moeilijkheden ondervindt: in zijn huwelijksleven, zijn werk... Zijn manier om te overleven is problemen te vermijden en op de vlucht te slaan, hoewel ie daarbij de situatie alleen maar verergert.
Updike is naast Irving wellicht de meest Europese onder de hedendaagse Amerikaanse romanschrijvers en bepaalde passages uit dit eerste deel konden wellicht niet door de censuur op het moment van publicatie. Gelukkig betreft dit een later herwerkte versie, met een mooi nawoord van de in 2009 overleden auteur, dat de vier boeken netjes met elkaar bindt. Rabbit, Run dateert uit 1959, maar is zoveel jaar later nog geen spatje verouderd.
Boek bekijken

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.
I.v.m. vakantie is tot 10 juni een aantal boeken niet bereikbaar. In dat geval laten we het weten en mocht die vertraging geen bezwaar zijn, dan verzenden we de boeken uiteraard zo snel mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.