Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenliefhebber.


 

Unger, Lisa - Mooie leugens

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Unger, Lisa - Mooie leugens
Schrijver: Unger, Lisa
Titel: Mooie leugens
ISBN: 9789058313874
Uitgever: Sirene
Bijzonderheid: 2006, paperback
Prijs: € 3,00
Meer info Was Ridley Jones maar tien minuten later opgestaan. Of had ze maar de metro genomen en niet op een taxi gewacht. Dan was ze misschien niet betrokken geraakt bij de uitzonderlijke gebeurtenis die alles veranderde wat zij over haar leven dacht te weten. Dan zou ze nog de bevoorrechte dochter van liefhebbende ouders zijn geweest. Haar leven zou nog altijd volmaakt hebben geleken - met slechts enkele haarscheurtjes in het anderszins zo perfecte geheel.

Maar het liep allemaal anders...

Wanneer Ridley een mysterieus pakje ontvangt met daarin een foto en een briefje met daarop de vraag 'Ben jij mijn dochter?', blijkt dat haar hele wereld mogelijk niet meer is dan een illusie.

Ridley wordt plots gedwongen alles wat zij over zichzelf en haar familie weet in twijfel te trekken. Ze betreedt een duistere wereld waarvan zij het bestaan nooit had vermoed. Een wereld waar iedereen in haar leven een vreemde lijkt. Ridley heeft geen idee wie zij kan vertrouwen en wie iets te verbergen heeft - zelfs, of juist vooral, haar nieuwe geliefde, Jake, lijkt geheimen te hebben.
Boek bekijken

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.
I.v.m. vakantie is tot 10 juni een aantal boeken niet bereikbaar. In dat geval laten we het weten en mocht die vertraging geen bezwaar zijn, dan verzenden we de boeken uiteraard zo snel mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.