Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenliefhebber.
Wareing, Marcus - Handboek snijtechnieken / voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Wareing, Marcus |
Titel: | Handboek snijtechnieken / voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren |
ISBN: | 9789059562639 |
Uitgever: | Fontaine Uitgevers |
Bijzonderheid: | 2008, 224pp, Gebonden |
Prijs: | € 7,00 |
Meer info | Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen. Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan. |
Boek bekijken |
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.