Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenliefhebber.


 

Wareing, Marcus - Handboek snijtechnieken / voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wareing, Marcus - Handboek snijtechnieken / voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
Schrijver: Wareing, Marcus
Titel: Handboek snijtechnieken / voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren
ISBN: 9789059562639
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Bijzonderheid: 2008, 224pp, Gebonden
Prijs: € 7,00
Meer info Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Boek bekijken

boekenliefhebber uit Apeldoorn

particulier
Alle boeken worden met de grootst mogelijke inzet ingepakt en verzonden.
De verzending is voor risico van de koper.
Als u binnen 24 uur geen antwoord op uw bestelling heeft ontvangen, controleer dan uw "Spam-box".
De ervaring leert dat een aantal antwoorden daarin belandt.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.