Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Werf, Prof Dr T van der; Arntzenius, Prof Dr A C - Atherosclerose en coronaire insufficientie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Werf, Prof Dr T van der; Arntzenius, Prof Dr A C - Atherosclerose en coronaire insufficientie
Schrijver: Werf, Prof Dr T van der; Arntzenius, Prof Dr A C
Titel: Atherosclerose en coronaire insufficientie
ISBN: 9789063480059
Uitgever: Wetenschappelijke Uitgeverij Bunge i.s.m. het Interuniversitair Cardiologisch Instituut Nederland, 1988
Bijzonderheid: 254 blz, softcover, in prima staat, niet in geschreven
Prijs: € 10,00
Meer info Dit is het vierde van een serie boeken die als handleiding dient bij de cursussen georganiseerd door de opleidingscommissie Cardiologie van het Interuniversitair Cardiologisch Instituut Nederland onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie. In tien hoofdstukken worden de nieuwste inzichten in de pathofysiologie en behandeling van atherosclerose, hypertensie en ischemische syndromen op een heldere en overzichtelijke manier door Nederlandse deskundigen beschreven. Tevens is er een voortreffelijk hoofdstuk gewijd aan de epidemiologie en een hoofdstuk over preventie van atherosclerose, waarin de bekende internationale interventie-studies kritisch worden besproken.

In ons taalgebied is het ongetwijfeld het best geïntegreerde overzicht dat er op het ogenblik op dit terrein te verkrijgen is. Het formaat van het boek is handig, de tekst leest prettig en de druk is uiterst verzorgd. Het boek is derhalve warm aanbevolen aan alle cardiologen, internisten en geïnteresseerde huisartsen.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.