Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Cuijpers, Annelies; Ploeg, Titia van der - Redactievoering. Opzet en uitvoering van bedrijfsbladen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cuijpers, Annelies;  Ploeg, Titia van der - Redactievoering. Opzet en uitvoering van bedrijfsbladen
Schrijver: Cuijpers, Annelies; Ploeg, Titia van der
Titel: Redactievoering. Opzet en uitvoering van bedrijfsbladen
ISBN: 9789014050812
Uitgever: Samson, 1995
Bijzonderheid: 132 pp, softcover, in keurige staat, inhoud schoon en goed
Prijs: € 5,00
Meer info Annelies Cuijpers en Titia van der Ploeg doceren voorlichting aan de School voor de Journalistiek in Utrecht. Hun 'PRaktijkdossier' Hans Renders.voering 'is niet bedoeld om te leren schrijven' melden ze in de inleiding. Toch worden tientallen pagina's gevuld met aanwijzingen voor het journalistiek schrijven naar genres zoals nieuwsbericht, interview en reportage. In een wat afgevlakte tip-stijl wordt de lezer meegedeeld hoe het schrijfproces verloopt en waaraan een topische zin is te herkennen. Verder aandacht voor 'Een gereedschapskist met communicatiemiddelen', de offerte, de bladformule, het redactiestatuut en het lezerspanel. De auteurs citeren uit een juryrapport de conclusie: 'Er liggen op het terrein van de bedrijfsjournalistiek en interne communicatie nog altijd grote stukken terrein braak. Cuijpers en Van der Ploeg wekken de indruk aan die toestand in één klap een einde te hebben willen maken, met als resultaat dat ze het terrein niet erg diep ontgonnen hebben.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.