Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Andersson Toussaint, P. - Staatssecretaris of seriecrimineel. Het smalle pad van de Marokkaan

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Andersson Toussaint, P. - Staatssecretaris of seriecrimineel. Het smalle pad van de Marokkaan
Schrijver: Andersson Toussaint, P.
Titel: Staatssecretaris of seriecrimineel. Het smalle pad van de Marokkaan
ISBN: 9789035134430
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker, 2009
Bijzonderheid: 248 pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 9,50
Meer info Foute Marokkanen zijn voortdurend in het nieuws. Het gaat om criminaliteit, wangedrag, agressie en intimidatie, maar ook om bijvoorbeeld doodsbedreigingen van hulpverleners. Niemand begrijpt het. Waar komt dat gedrag vandaan? Onderzoeksjournalist Paul Andersson Toussaint volgde twee jaar lang de gebeurtenissen in het roerige stadsdeel Slotervaart in Amsterdam-Nieuw-West. Hij kwam regelmatig Marokkaanse jongens en mannen tegen die studeerden of werkten en vaak ongelooflijk ambitieus waren. Waardoor waren zij wel de goede kant opgegaan? Waren ze slimmer en getalenteerder dan de rest? Hadden ze een andere opvoeding gehad? Veel politici zijn van mening dat het om incidenten gaat en herhalen dat het maar om een heel kleine groep Marokkanen gaat. Uit dit boek blijkt dat het omgekeerde beeld waar is: 70 procent van alle Marokkaanse jongens in Amsterdam komt in aanraking met de politie.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.