Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Santegoeds, Evert - Het lef van de Hollandse Kennedy. Professor Pim

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Santegoeds, Evert - Het lef van de Hollandse Kennedy. Professor Pim
Schrijver: Santegoeds, Evert
Titel: Het lef van de Hollandse Kennedy. Professor Pim
ISBN:
Uitgever: VIPZ Media, 2002
Bijzonderheid: 128 pp, softcover, in goede staat
Prijs: € 2,00
Meer info Binnenhof ooit had gezien. Tot die zesde mei, iets na zessen... De moordaanslag op Pim Fortuyn schokte Nederland, Europa en zelfs een deel van de wereld. Na het geweld van 11 september 2001, ging er opnieuw een schok door de ziel van eenieder die prijsstelt op vrijheid en democratie. Het Nederland van na 6 mei, is anders dan dat van daarvoor en zal altijd een ander blijven. De aanslag op 'professor Pim', werd in de hardste bewoordingen veroordeeld. De dader gepakt. Maar wat hebben de kogels van Volkert van der G. nog meer veroorzaakt dan de dood van Pim Fortuyn? Dat zal de komende jaren pas blijken, als Nederland ook antwoord heeft op de vraag hoe de gedreven politicus zósnel, zó veel indruk kon maken op miljoenen Nederlanders. In dit actuele boek, schetst j ournalist Evert Santegoeds een eerste beeld van het geschokte Nederland na de aanslag en krijgt de lezer uit de mond van intieme bronnen naast Pim, antwoord op prangende vragen: wie voorspelde de aanslag? hoe kon het in godsnaam zover komen? hoe had de eerste politieke aanslag sinds 1672, eenvoudig voorkomen kunnen worden? Een compleet portret van Pim Fortuyn/ de man die er 'zin an' had...
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.