Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Burgess, Alan - De kleine vrouw

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Burgess, Alan - De kleine vrouw
Schrijver: Burgess, Alan
Titel: De kleine vrouw
ISBN:
Uitgever: Reader`s Digest
Bijzonderheid: zj, ng, geniet, lichte leessporen kaft, inhoud prima(betreft samenvatting)
Prijs: € 2,00
Meer info Een ware geschiedenis van een der heldhaftigste vrouwen van haar generatie, Gladys Aylward, die in Engeland diende als dienstmeisje, maar zich door God geroepen voelde in China als zendelinge te gaan werken.
Jarenlang spaart ze voor een overtocht en als zij op reis gaat, heeft ze enkele shillings op zak. Maar ze bereikt haar doel en begint haar werk als enige blanke vrouw in de binnenlanden van het Zuid-Shansidistrict.
Om het hart van de Chinese boeren te winnen, opent ze een herberg en wordt ze voet-inspectrice van de Mandarijn van Yang Cheng. Zij helpt de armen en bejaarden en zij lenigt de nood en pijn tijdens de burgeroolog en na de inval van de Japanners. En ofschoon zij zelf gewond is geraakt, weet zij na een zenuwslopende, barre tocht door de bergen een groep van honderd kinderen uit handen van de Jappen te redden.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,00 voor brievenbuspost, € 5,25 voor pakketten tot 1 kg en € 5,60 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,25 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,40. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd of € 6,45 naar een DPD parcelshop. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.