Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Ruppert, Markus K. - Digitale fotografie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ruppert, Markus K. - Digitale fotografie
Schrijver: Ruppert, Markus K.
Titel: Digitale fotografie
ISBN: 9789061138556
Uitgever: Uitgeverij Atrium, 1998
Bijzonderheid: 112 pp, harde kaft (klein krasje achter), verder in goede staat
Prijs: € 7,50
Meer info Ieder van ons zou het goed moeten beseffen: digitale beelden zullen de toekomst bepalen. Maar vooraleer ze het traditionele chemische beeld- en diaprocédé zullen verdringen, moet er op technisch gebied wel nog een en ander aan verbeterd worden. Volgens de meeste gebruikers zit het probleem in de kwlaiteit van de digitale fotografie. Het is met een scherp diabeeld inderdaad mogelijk het op een eenvoudige manier nog eens in een hogere resolutie in te scannen. Een digitaal beeld laat zich daarentegen niet eindeloos vergroten. Zeker niet als men wil dat dat een aanvaardbare kwaliteit blijft behouden. Gelukkig verdient niet iedereen zijn boterham met het maken van posters. De meeste beelden op DIN A5-formaat zijn dan ook volledig toereikend. Uit dit boek verneemt u hoe u ze op een verstandige manier kunt vergroten of hoe u ze op een verstandige manier kan comprimeren en beheren. Ook zal blijken of het raadzaam is nu al om te schakelen.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.