Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Bril, Martin ea. - FARB. Fiets Architectuur Route Boekje. Moderne architectuur in Groningen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bril, Martin ea. - FARB. Fiets Architectuur Route Boekje. Moderne architectuur in Groningen
Schrijver: Bril, Martin ea.
Titel: FARB. Fiets Architectuur Route Boekje. Moderne architectuur in Groningen
ISBN: 9789071903106
Uitgever: Platform Gras, 2006
Bijzonderheid: 117 pp, softcover, kunststof kaft, in goede staat
Prijs: € 6,00
Meer info De stad Groningen staat bekend om de ruimte die ze biedt aan gedurfde, experimentele en bijzondere architectuur. Uit de hele wereld komen mensen naar de stad voor het Wall House, het Groninger Museum, de Gasunie en de Blue Moon paviljoens. Naast architectuurstad is Groningen ook een echte fietsstad. Tegenover 180.000 inwoners staan 306.000 fietsen. Bijna veertig procent van de verplaatsingen gaat per fiets. Niet vreemd, want in Groningen brengt de fiets je vaak sneller van A naar B dan de auto.

FARB daagt u uit om de fiets te pakken en zelf de architectuur van de stad te ervaren. Dan gaat het niet alleen om de internationaal bekende ‘hoogstandjes’, maar ook om de minstens zo interessante, meer verborgen voorbeelden van moderne architectuur. Zoals Groningen een stad is die je elke keer opnieuw ziet, is FARB een boekje dat steeds opnieuw en steeds op een andere manier te gebruiken is.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.