Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Nijman, Jan. - Milieuvriendelijk tuinieren / Plant en plaag.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nijman, Jan. - Milieuvriendelijk tuinieren / Plant en plaag.
Schrijver: Nijman, Jan.
Titel: Milieuvriendelijk tuinieren / Plant en plaag.
ISBN: 9789075280432
Uitgever: Uitgeverij Roodbont, 2003
Bijzonderheid: 120 pp, smalle softcover met flappen, in goede staat
Prijs: € 4,00
Meer info Gids voor het verkennen, voorkomen en beheersen van ziekten en plagen in de tuin.

Met Plant en plaag heeft u een praktische gids in handen voor het herkennen, voorkomen en beheersen van de meest voorkomende ziekten en plagen in de moes- en siertuin. Uitgangspunt is dat u ziekten en plagen in uw tuin het beste kunt voorkomen. Soms zit er echter niets anders op dan beheersen of zelfs bestrijden. In deze gids vindt u hiervoor diverse milieuvriendelijke methoden en middelen. Plant en plaag bevat een heldere beschrijving van vijfennegentig ziekten en plagen, alle voorzien van een duidelijke kleurenfoto. Met informatie wat u ertegen kunt doen: inzetten van natuurlijke vijanden, milieuvriendelijke middelen, plantenextracten en technische hulpmiddelen. Sommige natuurvriendelijke middelen kunt u zelf bereiden. Met de zoekregisters en informatieflappen van het omslag kunt u ziekten, plagen en de geschikte middelen snel vinden.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.