Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Hoff; Noordergraaff - Acute hulpverlening

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoff; Noordergraaff - Acute hulpverlening
Schrijver: Hoff; Noordergraaff
Titel: Acute hulpverlening
ISBN: 9789031308873
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum, 1988
Bijzonderheid: 222 pp, paperback, in nette staat, minimale leessporen, niet in geschreven
Prijs: € 3,50
Meer info In de acute hulpverlening bent u aangewezen op eenvoudige methodieken. Veelal zijn er geen hulpmiddelen bij de hand en is de situatie uiterst gecompliceerd.In tegenstelling tot de situatie in een ziekenhuis waar tijd, klimaat, licht, beschikbare hulp en hulpmiddelen meestal geen probleem zijn, heeft de hulpverlener in de acute situatie te kampen met veel externe, gecompliceerde factoren.


Om deze hulpverlener in staat te stellen adequaat te handelen, dient hij een aantal basisvaardigheden te beheersen, welke in dit boek worden aangeboden. De auteurs besteden eveneens aandacht aan achtergronden bij hulpverlening: de hulpverlening als samenwerkingsverband gezien, rampen en juridische aspecten van hulpverlening.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,00 voor brievenbuspost, € 5,25 voor pakketten tot 1 kg en € 5,60 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,25 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,40. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd of € 6,45 naar een DPD parcelshop. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.