Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Laverman, B. - Coba de Groot Stipendium 2007-2011 / Coba de Groot cahier 5

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Laverman, B. - Coba de Groot Stipendium 2007-2011 /  Coba de Groot cahier 5
Schrijver: Laverman, B.
Titel: Coba de Groot Stipendium 2007-2011 / Coba de Groot cahier 5
ISBN:
Uitgever: Stichting Coba de Groot, 2012
Bijzonderheid: 67pp, softcover, in prima/goede staat, zie foto
Prijs: € 5,00
Meer info Het Coba de Groot stipendium is ingesteld door Coba de Groot (1922 – 2005). In haar testament bepaalde zij dat haar nalatenschap zou worden beheerd door de Stichting Coba de Groot. Deze stichting heeft als doelstelling het stimuleren van beeldende kunst voor en bij jonge mensen in Friesland.

Het Coba de Groot Stipendium werd jaarlijks uitgereikt aan afgestudeerden (afkomstig uit Friesland) van de bachelor Autonome Beeldende Kunst. De winnaar krijgt tijdens het jaar na het afstuderen een geldbedrag van € 3.000,-, tweemaal een coachgesprek en een solo-expositie in Museum Martena te Franeker met daarbij een catalogus in kleur. In 2015 is deze prijs voor het laatst uitgereikt.

In aanmerking komen studenten in de bachelorfase van de opleiding Autonome Beeldende Kunst richting Schilderen of Beeldhouwen, die niet ouder zijn dan dertig jaar en afkomstig zijn uit Friesland of er tenminste vijf jaar woonachting zijn geweest.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.