Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Wilson, Charles - Unilever in de tweede industriële revolutie 1945-1965

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wilson, Charles - Unilever in de tweede industriële revolutie 1945-1965
Schrijver: Wilson, Charles
Titel: Unilever in de tweede industriële revolutie 1945-1965
ISBN:
Uitgever: Uitgeverij Martinus Nijhoff, 1968
Bijzonderheid: 323 pp, harde kaft met omslag, in goede staat, rug van de stofomslag is ietsje verkleurd, zie foto.
Prijs: € 5,00
Meer info Uitvoerig gaat prof. Wilson in op de belangrijkste kenmerken die, in een tijd van revolutionaire veranderingen, de ontwikkeling van Unilever bepaalden. In 1948 omvatte het concern 102 dochtermaatschappijen, die produkten vervaardigden en verkochten in vijftig landen. De totale omzet bedroeg toen meer dan f 6 miljard per jaar. In 1965 was het aantal dochters gestegen tot i ruim 500 in meer dan zestig landen] met een schier eindeloze reeks van produkten, waarvan wasmiddelen en levensmiddelen de voornaamste zijn. De jaaromzet was verviervoudigd en gestegen tol j 23,5 miljard.

De lezer ziet voor zijn geestesoog langzaam een reus oprijzen, stevig met beide benen (een Brits en een Nederlands) op de grond staand en hecht verankerd in de wereldeconomie. Een reus wiens zelden correct uitgesproken naam, aldus de schrijver, eigenlijk alleen gemeengoed is op de binnen- en buitenlandse effectenbeurzen. Toch heeft iedereen er thuis dagelijks waarschijnlijk meer mee te maken dan de effectenmakelaars. We zijn immers omringd met de produkten van het concern en men moet er niet aan denken hoe het huishouden er zal uitzien als alle ondernemingen van Unilever morgen plotseling hun produktie zouden staken.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.