Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Hoogstraaten, Dorine van; Scholten, Herman (fotografie) - Villa's In Nederland. Onder architectuur gebouwde huizen 1900-2000

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hoogstraaten, Dorine van; Scholten, Herman (fotografie) - Villa's In Nederland. Onder architectuur gebouwde huizen 1900-2000
Schrijver: Hoogstraaten, Dorine van; Scholten, Herman (fotografie)
Titel: Villa's In Nederland. Onder architectuur gebouwde huizen 1900-2000
ISBN: 9789061139676
Uitgever: Atrium, 2002
Bijzonderheid: 128 pp, harde kaft met omslag, in goede staat (bedrijfsstempel voorin)
Prijs: € 5,00
Meer info Onder architectuur gebouwde vrijstaande, Nederlandse huizen uit de 20e eeuw: het zijn villa's en landhuizen, atelierwoningen, bungalows, woontorens en praktijkwoningen. Het vrijstaande huis heeft zowel het alledaagse van een gebruiksvoorwerp als het bijzondere van een kunstwerk. Dat levert zeer opmerkelijke creaties op. Dorine van Hoogstraten maakte een selectie die de enorme rijkdom toont van de Nederlandse villabouw. In de inleiding geeft zij een beknopt overzicht van de woonhuisarchitectuur van de 20e eeuw. De foto's van Herman Scholten brengen dit deel van de Nederlandse cultuurhistorie treffend in beeld.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.