Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Winsemius, Dieuwke - Van de nood een deugd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Winsemius, Dieuwke - Van de nood een deugd
Schrijver: Winsemius, Dieuwke
Titel: Van de nood een deugd
ISBN: 9789024217113
Uitgever: J.H. Kok, Uitgeversmaatschappij, Kampen
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 215 bladzijden. Naam voorin geschreven.
Prijs: € 2,00
Meer info Bij de fusie van scheepswerf Henderiks is er in het nieuwe bedrijf slechts plaats voor een gedeelte van het personeel en voor één van de twee topfunktionarissen. Broer en zus, Michaël en Femke Verschaaik, waren beiden adjunkt-direkteur van het aloude familiebedrijf. Michaël heeft een gezin met drie opgroeiende kinderen, Femke is ongetrouwd en "men" vindt dat zij zich het beste kan terugtrekken. Femke zelf vindt dat echter helemaal niet. Zij meent dat een vrouw dezelfde rechten heeft als een man. Het probleem houdt ook Michaël en zijn vrouw Marlous in hevige mate bezig. Marlous is als logopediste parttime verbonden aan een Utrechts ziekenhuis. Er zijn troubles, er is veel onbegrip, maar toch komt er een oplossing. Maar of die voor alle partijen bevredigend is? Aan dit boek gingen twee delen vooraf: "Femke", spelend in de achttiende eeuw en "Tussen toen en later", gesitueerd in de negentiende eeuw. Dit derde deel is echt een boek van deze moderne tijd. En de ontknoping, waarin de liefde een stevig woordje meespreekt, is er ook een van deze tijd.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,00 voor brievenbuspost, € 5,25 voor pakketten tot 1 kg en € 5,60 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,25 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,40. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd of € 6,45 naar een DPD parcelshop. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.