Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Evans, Nicholas - De Wolvenlus

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Evans, Nicholas - De Wolvenlus
Schrijver: Evans, Nicholas
Titel: De Wolvenlus
ISBN: 9789022529652
Uitgever: Boekerij, De, Amsterdam, 20e druk, 2002
Bijzonderheid: Paperback, 420 bladzijden
Prijs: € 2,00
Meer info Een baby ligt buiten in zijn wiegje te kraaien. Langzaam sluipt de wolf dichterbij...

Een troep wolven waart weer in de bosrijke omgeving van het slaperige dorpje Hope in de Amerikaanse staat Montana, dezelfde streek waar ze een kleine eeuw geleden tot op het laatste exemplaar werden afgeslacht.

Nu worden de wolven beschermd door de wet en door de negentwintigjarige biologe Helen Ross, die naar het gebied wordt gestuurd om deze prachtige wilde dieren te observeren. Ook moet ze zien te voorkomen dat de wolven opnieuw worden uitgeroeid. Dat laatste leidt tot groot ongenoegen van de lokale schapenfokkers die hun kuddes bedreigd zien.

De emoties in het dorp lopen langzamerhand hoog op en leiden uiteindelijk tot een gruwelijke confrontatie. Toch heeft deze confrontatie ook een positieve kracht: de hoofdpersonen worden gedwongen keuzes te maken, waardoor zij weliswaar gehavend, maar vooral gelouterd uit de strijd komen. Voor geen van het zal het leven ooit nog hetzelfde zijn.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.