Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Michler, Dr. G. - De Natuur van Europa

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Michler, Dr. G. - De Natuur van Europa
Schrijver: Michler, Dr. G.
Titel: De Natuur van Europa
ISBN: 9789065900678
Uitgever: Uitgeverij M & P, 1987
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 280 bladzijden
Prijs: € 4,00
Meer info Zo lang de mens bestaat, streeft hij ernaar de geheimen van de natuur om hem heen te doorgronden. 'De natuur van Europa' presenteert in een moderne combinatie van een uitvoerige maar prettig leesbare tekst, vele honderden schitterende kleurenfoto's en diagrammen in een kloek boekdeel de huidige stand van zaken wat onze kennis en inzichten betreft. Bijzonder handig is de opzet van het boek - het bestaat uit een aantal langere hoofdstukken, verdeeld in tal van kortere 'items', die een afgerond pakket informatie bieden.
Het is bekend dat er onverbiddelijke relaties bestaan tussen dieren onderling tussen insekten en vogels bij voorbeeld, dieren die als prooi gevangen worden en dieren die prooi vangen. Tevens bestaan er relaties tussen planten en dieren - dieren eten planten en verspreiden de zaden van planten. Maar ook weer en klimaat, bodem, landbouw en veeteelt, mijnbouw en energiewinning en de mens zijn grote factoren in 'De natuur van Europa'. Deze verschillende factoren kunnen niet geïsoleerd, los van elkaar worden gezien. Ze dienen in een groter kader geplaatst te worden.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.