Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenprinses.


 

Broeke-Bruins, Ine ten - Het zal weer lente zijn trilogie (Het hart van een maanroos / De geur van lavendel / Herfstdroom)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Broeke-Bruins, Ine ten - Het zal weer lente zijn trilogie (Het hart van een maanroos / De geur van lavendel / Herfstdroom)
Schrijver: Broeke-Bruins, Ine ten
Titel: Het zal weer lente zijn trilogie (Het hart van een maanroos / De geur van lavendel / Herfstdroom)
ISBN: 9789024215843
Uitgever: J.H. Kok, Kampen, 1992
Bijzonderheid: Gebonden (zonder stofomslag), 650 bladzijden. Naam voorin geschreven.
Prijs: € 3,50
Meer info Het hart van een maanroos
Frans Schaardenburg is bijna afgestudeerd als arts en wordt verliefd op het Turkse meisje Gulay. Haar naam betekent ‘Maanroos’. En Gulay’s liefde voor hem is diep en hecht. En daarmee zijn de problemen levensgroot aanwezig. Want de belevingswerelden van de beide jonge mensen liggen ver uiteen, wat godsdienst, cultuur, gevoelsleven en familieband betreft. In hun jeugdig enthousiasme en met hun grote liefde voor elkaar denken ze dat het mogelijk moet zijn om deze kloof tussen hen te overbruggen…

De geur van lavendel
Bert Prins leeft aan de zelfkant van de maatschappij en de wijze waarop hij zijn leven invult kunnen we zien als een aanklacht tegen de geordende samenleving, die jongeren als hij vaak in de kou laat staan. In zijn gefrustreerdheid dreigt Bert zelfs de liefde die hem onbaatzuchtig geboden wordt te vertrappen. De ouderen kijken toe en zijn niet in staat hun kinderen vast te houden. De vraag is trouwens hoe de bitterzoete geur van lavendel hier verder opgevat moet worden: als de bittere geur van onvervuld verlangen of als de zoete geur van liefdesbeloften in de zomerzon?

Herfstdroom
Twee jonge mensen en twee mensen die al wat op leeftijd zijn. Ze zijn allen door het leven ontgoocheld. Maar alle vier dromen zij hun liefdesdroom. En dan blijkt dat liefde niets met leeftijd te maken heeft, maar alles met het hart.
Boek bekijken

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.