Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenstek.


 

Ross Campbell en Gary Chapman - Campbell, Ross en Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van kinderen (nieuw)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ross Campbell en Gary Chapman - Campbell, Ross en Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van kinderen (nieuw)
Schrijver: Ross Campbell en Gary Chapman
Titel: Campbell, Ross en Chapman, Gary-De vijf talen van de liefde van kinderen (nieuw)
ISBN: 9789033802249
Uitgever:
Bijzonderheid: De vijf talen van de liefde van kinderen van Ross Campbell en Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter. Elk mens, en...
Prijs: € 17,99
€ 3,50
Meer info De vijf talen van de liefde van kinderen van Ross Campbell en Gary Chapman is een heel praktisch boek over het liefhebben van je kind. Daarnaast staan in dit boek veel suggesties voor de dagelijkse communicatie met je zoon of dochter.
Elk mens, en dus ook ieder kind, heeft een eerste liefdestaal: de manier waarop hij of zij (ouderlijke) liefde het best verstaat. Soms spreken onze kinderen een liefdestaal die wij op het eerste gezicht niet helemaal verstaan. Aan de andere kant: onze kinderen begrijpen ons ook niet altijd even goed. Iedere ouder wil graag dat zijn kind zich geliefd en zeker voelt, maar uitspraken als 'Je weet best hoeveel ik van je houd' zijn niet altijd voldoende overtuigend.
In De vijf talen van de liefde van kinderen laten Gary Chapman en Ross Campbell zien hoe je de eerste liefdestaal van je kind kunt herkennen en toepassen. Door de juiste liefdestaal te spreken, namelijk de taal die jouw kind het beste verstaat, kun je je zoon of dochter helpen je liefde te ervaren.
Boek bekijken

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.