Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boeken van A tot Z.


 

Knox, Lucy & Richmond, Keith - Een praktische handleiding voor het bereiden van vlees, wild & gevogelte. Geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Knox, Lucy & Richmond, Keith
Titel: Een praktische handleiding voor het bereiden van vlees, wild & gevogelte. Geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.
ISBN: 9789059203211
Uitgever: Veltman
Bijzonderheid: 2e herziene druk 2005, gebonden/hardcover met stofomslag, groot formaat, 256 pag. in goede staat
Prijs: € 4,50
Meer info met kleurenfoto's en register

Naam en datum op voorste schutblad
Boek bekijken

Boeken van A tot Z

particulier

Boeken van A tot Z uit Kamperland

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.