Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boeken van A tot Z.
Knox, Lucy & Richmond, Keith - Een praktische handleiding voor het bereiden van vlees, wild & gevogelte. Geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte.
De vraag gaat over de volgende titel:
Schrijver: | Knox, Lucy & Richmond, Keith |
---|---|
Titel: | Een praktische handleiding voor het bereiden van vlees, wild & gevogelte. Geïllustreerd handboek met alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. |
ISBN: | 9789059203211 |
Uitgever: | Veltman |
Bijzonderheid: | 2e herziene druk 2005, gebonden/hardcover met stofomslag, groot formaat, 256 pag. in goede staat |
Prijs: | € 4,50 |
Meer info | met kleurenfoto's en register Naam en datum op voorste schutblad |
Boek bekijken |
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.