Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenverslinder.


 

Spinder, Kim - Eerste hulp bij hybride werken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Spinder, Kim - Eerste hulp bij hybride werken
Schrijver: Spinder, Kim
Titel: Eerste hulp bij hybride werken
ISBN: 9789047016076
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheid: 2021, 160pp, paperback, zo goed als nieuw
Prijs: € 4,00
Meer info We deden massaal ervaring op met samenwerken op afstand. Tijd om de balans op te maken: wat heeft dit ons gebracht? Wat willen we vasthouden en wat niet? Hybride werken – deels thuis en deels op kantoor – is een wens van velen. Maar hoe pak je dat aan?

Met Eerste hulp bij hybride werken kom je erachter wat voor jullie team of organisatie het beste werkt. Met het boek en de gratis online training breng je in vijf stappen de mogelijkheden, behoeften en keuzes in kaart en beslis je hoe je gaat experimenteren met hybride werken. Ook lees je inspirerende voorbeelden van andere organisaties. Aan het eind heb je een concreet en tastbaar resultaat in handen en weet je precies hoe jullie de komende tijd gaan (samen)werken.
Innovatie-expert Kim Spinder biedt een complete starterkit van boek met online training en handige downloads, om beter hybride te gaan (samen)werken - deels thuis en deels op kantoor. In ‘Eerste hulp bij hybride werken’ helpt Kim Spinder je om vorm te geven hoe jullie als team of organisatie gaan samenwerken.
Boek bekijken

Boekenverslinder uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.