Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenverslinder.


 

Poelman, N - Panorama der ideologieën

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Poelman, N - Panorama der ideologieën
Schrijver: Poelman, N
Titel: Panorama der ideologieën
ISBN: 9789024411146
Uitgever: Nelissen, Uitgeverij H.
Bijzonderheid: 1982 paperback, 189 pagina's, kleine gebruikssporen
Prijs: € 4,00
Meer info Dit boek verschaft op bijzonder leesbare wijze informatie over de actuele ideologieën in onze wereld en nodigt uit tot denken over de functie van de verschillende ideologieën.
Ideologieën beheersen in sterke mate ons denk- en leefpatroon; ze dienen vaak als kapstok om ons doen en laten te verantwoorden. Poelman zet ze op een rij, verheldert begrippen, geeft historische achtergronden weer, belicht objectief het voor en tegen en geeft op deze wijze systematische verhandelingen over kapitalisme, liberalisme, socialisme (en euro-communisme), anarchisme terrorisme, fascisme, humanisme en feminisme.
Het boek is geschreven voor gebruik op hogere beroepsopleidingen. Door het bijzonder informatieve karakter, zijn objectieve instelling en door de leesbare tekst zal het ook op middelbare opleidingen en voortgezette opleidingen gebruikt worden.
Tenslotte zal het iedereen boeien die geïnteresseerd is in de denkwijze van zijn tegenstander in de groet maatschappelijke discussies.
Het boek behandelt theorie en praktijk van beïnvloeden en veranderen op het terrein van vorming en hulpverlening, opvoeding en onderwijs.
Boek bekijken

Boekenverslinder uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.