Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenverslinder.


 

Hilst - Agogiek voor beroepsopleidingen / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hilst - Agogiek voor beroepsopleidingen / druk 1
Schrijver: Hilst
Titel: Agogiek voor beroepsopleidingen / druk 1
ISBN: 9789024412747
Uitgever: Nelissen, Uitgeverij H.
Bijzonderheid: paperback,198 pagina's, in zeer goede staat
Prijs: € 3,50
Meer info Dit boek bevat een modern in- en overzicht van het vak agogiek. Agogiek heeft betrekking op een bepaalde vorm van handelen alsook op een werksoort. Het welzijnsgericht competent handelen in de agogische werksoort staat in dit boek centraal.

Het boek bevat 2 delen. Het 1ste deel is als een oriƫntatie in het vak agogiek te beschouwen. In 3 hoofstukken wordt onder meer ingegaan op de begripsbepaling van agogiek, wordt een ordening gegeven van zowel de agogische beschouwingen alsmede het agogische werkveld, komt het agogische handelen aan de orde en wordt er tenslotte ingegaan op 6 belangrijke agogische werksoorten, namelijk: hulpverlening, educatie, voorlichting, opvoedings- en personeelswerk en opbouwwerk. In het 2de deel worden de persoon en zijn relaties en de groep en haar relaties behandeld. He is als een uitbreiding en verdieping te beschouwen van het eerste deel.

Het boek is primair bestemd voor diegenen die een beroepsopleiding volgen die gericht is op het werken met mensen op het terrein van hulpverlening, zorg, educatie, opvoeding en recreatie. Ook kan dit op de praktijk gerichte boek nuttig zijn voor iedereen die met het agogiek te maken heeft.
Boek bekijken

Boekenverslinder uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.