Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel boekenvlinder.


 

Chantal Savelsbergh, Martijn Jong en Co-auteur: Peter Storm - Projectmatig werken: de basis - hoe maak ik van mijn project een succes?

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Chantal Savelsbergh, Martijn Jong en Co-auteur: Peter Storm - Projectmatig werken: de basis - hoe maak ik van mijn project een succes?
Schrijver: Chantal Savelsbergh, Martijn Jong en Co-auteur: Peter Storm
Titel: Projectmatig werken: de basis - hoe maak ik van mijn project een succes?
ISBN: 9789049103606
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheid: 231 pagina's, paperback, Als nieuw
Prijs: € 12,00
Meer info Het is zover: je wordt verantwoordelijk voor je eigen project. Je stuurt op planning, budget en risicomanagement om de opdracht met succes uit te voeren. Tel daar de zachte kant van projectmanagement bij op, het managen van verwachtingen, en je weet: het wordt een pittige klus.

Het is de kunst om je te richten op wat je wilt bereiken en niet alleen op de beren op de weg. In dit boek staat een model beschreven dat je helpt om van je project een succes te maken: het SuccesModel. Hierin worden de harde en zachte kant van projectmanagement verenigd. Met sprekende voorbeelden uit de praktijk zetten de auteurs stapsgewijs hun model uiteen.

Projectmatig werken: de basis behoort tot een serie boeken van VKbanen en het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken zijn actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken.
Boek bekijken

boekenvlinder

particulier

boekenvlinder uit Koog aan de Zaan

Logo boekenvlinder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.