Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BOEKENVLOED.


 

Jef van den Steen - Trappist / het bier en de monniken

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jef van den Steen - Trappist / het bier en de monniken
Schrijver: Jef van den Steen
Titel: Trappist / het bier en de monniken
ISBN: 9789058262141
Uitgever: Davidsfonds
Bijzonderheid: 2006, Gebonden
Prijs: € 29,00
Meer info druk: 1ste jaar van uitgifte: 2003
bladzijden: 175
afmetingen: 29,5 x 25 x 2,2 cm het boek is in perfecte staat (nieuw)
onderwerp: het boek begint met de ontstaansgeschiedenis van de trappisten monniken, en hoe deze ontwikkelden tot de huidige brouwers. Het geeft een uitgebreid verslag van hoe deze ontwikkelingen zijn gegaan doorspekt van goede inhoudelijke informatie over; trappisten, brouwen, vergisten, grondstoffen, ontwikkeling klooster, ontwikkeling biersoorten. Beschrijving: in het eerste hoofdstuk wordt niet alleen het ontstaan van de trappisten, maar ook het brouwproces op een duidelijke wijze uiteen gezet. In de volgende hoofdstukken worden de zes abdijen uitvoerig besproken vanaf hun ontstaan en er wordt een duidelijk beeld geschapen van de evolutie van de abdij brouwerijen.
Er zit een behoorlijk portie inside information in over het gebruikte water, temperaturen, hopkeuze, gistmanagement brouwwijze, duidelijk is jef van der steen een insider. Het is een compleet verslag wat is aangevuld met een goede fotografie in een mooi afgewerkt gebonden boek. Wat vind je goed aan dit boek: sfeervol boek met een goede inhoud, proefverslagen en mooi vorm gegeven wat vind je minder goed aan dit boek: is voor een zeer breed publiek geschreven, er staan verwijzingen naar wandelroutes, gerechten, adressen voor wie is het boek bedoeld: dit boek kan een sfeervolle belevenis zijn voor een ieder die van cultuur houdt met de kenmerken bier, geschiedenis, geloof. Eindcijfer: ik ben blij met deze aankoop en vind het moeilijk om een cijfer aan te koppelen. Conditie: gebruikt cover: hardcover zonder stofomslag taal: Nederlands levering: ophalen, verzenden
Boek bekijken

BOEKENVLOED uit Putte

particulier

Logo BOEKENVLOED

Gespecialiseerd in boeken over de geschiedenis in het algemeen en de Nederlanden in het bijzonder. Bijna uitsluitend non-fiction.
Eveneens gespecialiseerd in Genealogie (familiekunde) en heemkunde.
Grote verzameling lokale schrijvers zoals Ernest Claes en Felix Timmermans.
Hou éénieder die bestelt correct op de hoogte bij iedere stand van de transactie en sta bekend voor een degelijke verpakking en snelle behandeling. Woon in omgeving van Mechelen.
Bij een andere webwinkel kreeg ik de hoogst mogelijk score en zo wil ik verder doen op deze webwinkel.
5 30
4 0
3 0
2 0
1 0
Ervaringen van anderen (30) : Geen enkele was negatief.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.