Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenVoorBoeken.


 

Seip, J.W. - Acquisitie voor professionals / verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Seip, J.W. - Acquisitie voor professionals / verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!
Schrijver: Seip, J.W.
Titel: Acquisitie voor professionals / verkoopstrategieën voor advocaten, consultants, architecten en andere professionals die nog wel een klant kunnen gebruiken!
ISBN: 9789077881194
Uitgever: Haystack, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2009, 2e druk, 112pp, paperback. Als nieuw.
Prijs: € 5,00
€ 3,70
Meer info Ben je een professional, heb je jarenlange ervaring en een imposant portfolio en bellen er toch geen nieuwe klanten? In dit praktische boek lees je hoe je in beroepen als advocaat, consultant, makelaar, architect of wetenschappelijk medewerker nieuwe klanten en opdrachten kunt verwerven. Acquisitie voor professionals in het ideale handboek voor iedereen die geen verkoper wil worden, maar wel wil verkopen! Softcover.
Boek bekijken

BoekenVoorBoeken uit Groningen

zakelijk
Als u een boek bij ons koopt, gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Booksteps. Stichting Booksteps koopt hiervoor (school)boeken voor bibliotheken in N-Oeganda. Zo levert BoekenVoorBoeken een bijdrage aan een betere wereld. Een wereld waarin kinderen gelijke kansen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen.
We hebben een breed scala aan mooie, tweedehands boeken voor u beschikbaar!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.