Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Boekenweb.


 

Vriens, Jacques - Achste-groepers huilen niet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vriens, Jacques - Achste-groepers huilen niet
Schrijver: Vriens, Jacques
Titel: Achste-groepers huilen niet
ISBN: 9789082476538
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheid: 2017, 174pp, Paperback, Conditie: zo goed als nieuw
Prijs: € 3,00
€ 3,85
Meer info Het boek is in een 'bijna nieuw' staat. Deze editie werd uitgegeven door de 'Stichting Geef mij maar een boek!' in 2017.

In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig is zij erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als haar leerling Akkie ernstig ziek blijkt te zijn, kan ook juf Ina niets meer verzinnen. Heel groep acht leeft mee. Gelukkig kan Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nou gaat om het kamp, het schoolvoetbaltoernooi, of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.
Boek bekijken

Boekenweb uit Eelde

particulier

Logo Boekenweb

Welkom bij Boekenweb. Hier verkoop ik tweedehands (kinder)boeken voor een mooie prijs. Losse boeken verkoop ik voor een vaste prijs. Mocht u meerdere boeken willen kopen van dezelfde serie dan is onderhandeling over de prijs mogelijk. Stuurt u mij vooral een bericht. Voor vragen ben ik beschikbaar.
Let op: als u meerdere boeken wil bestellen bij Boekenweb dan betaald u één verzendprijs. U betaald dan NIET voor elk boek individueel verzendkosten.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.