Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Hermsen, Ivo - Een afdaling in het verleden. Archeologisch onderzoek van bewoningsresten uit de prehistorie en de Romeinse tijd op het terrein Colmschate-Skibaan (gemeente Deventer).

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hermsen, Ivo - Een afdaling in het verleden. Archeologisch onderzoek van bewoningsresten uit de prehistorie en de Romeinse tijd op het terrein Colmschate-Skibaan (gemeente Deventer).
Schrijver: Hermsen, Ivo
Titel: Een afdaling in het verleden. Archeologisch onderzoek van bewoningsresten uit de prehistorie en de Romeinse tijd op het terrein Colmschate-Skibaan (gemeente Deventer).
ISBN:
Uitgever: Gemeente Deventer, Deventer - Reeks : Rapportages Archeologie Deventer. Nr. 19.
Bijzonderheid: Paperback, 2007, 268 blz. Met 172 foto's, tekeningen, plattegronden, kaarten en een index. Afm. 21 x 29,5 cm.
Prijs: € 12,00
Meer info Colmschate is in Oost-Nederland de grootste onderzochte nederzetting uit de Prehistorie. Dit boek geeft een gedetailleerd beeld van het dagelijks leven in Colmschate tussen 5000 v. Chr en 400 n. Chr. Huizenbouw, voedselopslag, waterwinning, ambachtelijke bezigheden en de omgang met dieren komen aan bod. De potten, pannen, gereedschappen, munten en maalstenen van de oudste Colmschaters worden beschreven. Exemplarisch voor de nederzetting is de vondst van een bouwoffer in de vorm van een messing beeldje van de overwinningsgodin Victoria. Zij werd toevertrouwd aan de bodem, vlak naast de ingang van een op Romeinse manier gebouwde boerderij.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.