Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Verwaijen, Sam - Voorbij duurzaamheid. Het boek dat nooit gedrukt had mogen worden. De heldere visie van Sam Verwaijen op de vergroening van de samenleving.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Verwaijen, Sam
Titel: Voorbij duurzaamheid. Het boek dat nooit gedrukt had mogen worden. De heldere visie van Sam Verwaijen op de vergroening van de samenleving.
ISBN: 9789081726016
Uitgever: Uitgeverij Follow Your Heart, Apeldoorn
Bijzonderheid: Gebonden, 2015, 119 blz. Met kleurenfoto's. Klein deukje in 2 hoekjes van de kaft.
Prijs: € 4,50
Meer info Sam Verwaijen is een onorthodox spreker als het om duurzaamheid gaat. Ongekunsteld schopt hij 'heilige huisjes' in de duurzaamheidsbranche omver. Niet om te shockeren, maar juist om tot de kern door te dringen. Als eigenaar van twee conferentieoorden en als aannemer en bouwer wordt hij regelmatig, of hij nou wil of niet, met duurzaamheidsvraagstukken geconfronteerd. Hij is door ervaring en schade en schande 'wijs' geworden. Niet geleid door bestaande overtuigingen en niet beknot door regelgeving vindt hij zijn eigen weg in de duurzaamheidsjungle. Hij praat uit ervaring en verbaasd zich nog elke dag over de misverstanden als het om duurzaamheid gaat. Sam Verwaijen noemt zich ambassadeur van duurzaamheid tegen wil en dank. Hij is de criticaster van de duurzaamheidswereld en nodigt mensen en bedrijven uit geen volgers van de massa te zijn, maar authentiek en slimmer met duurzaamheid om te gaan. Hij is de grondlegger van 'Slimme Duurzaamheid'.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.