Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Coopman, Serge en Sandra Swimberghe - Heelhuids. De juiste huidverzorging. Courante huidproblemen en hun aanpak. Huidverjonging : wat kan en niet kan. Lasers en nieuwe technieken.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Coopman, Serge en Sandra Swimberghe - Heelhuids. De juiste huidverzorging. Courante huidproblemen en hun aanpak. Huidverjonging : wat kan en niet kan. Lasers en nieuwe technieken.
Schrijver: Coopman, Serge en Sandra Swimberghe
Titel: Heelhuids. De juiste huidverzorging. Courante huidproblemen en hun aanpak. Huidverjonging : wat kan en niet kan. Lasers en nieuwe technieken.
ISBN:
Uitgever: Roularta Books, Roeselare
Bijzonderheid: Paperback, ingenaaid, 2004, 325+ blz. 2e, herziene druk. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 15,00
Meer info De Belgische dermatoloog Coopman schreef dit zorgvuldig vormgegeven boek over de huid. In een vlotte schrijfstijl geeft hij uitleg over hoe de huid in elkaar zit en hoe deze optimaal verzorgd kan worden. Tevens geeft hij informatie over diverse huidproblemen, zoals eczeem, littekens en huidkanker. Hij werpt ook een kritische blik op innovatieve trends in de bestrijding van huidveroudering en besteedt met name aandacht aan de opkomst van de laser als behandelingsmethode. Het boek is rijk geïllustreerd met kleurenfoto's en kleurentekeningen.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.