Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

- U en uw Windows 10-computer. Alles wat u moet weten over de pc, internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - U en uw Windows 10-computer. Alles wat u moet weten over de pc, internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer.
Schrijver:
Titel: U en uw Windows 10-computer. Alles wat u moet weten over de pc, internet, fotobewerking, sociale media en nog veel meer.
ISBN: 9789059055421
Uitgever: Studio Visual Steps, Uithoorn
Bijzonderheid: Gebonden, 2015, 334 blz. Met afbeeldingen en een index.
Prijs: € 12,50
Meer info Fraai boek op A4 formaat over het gebruik van Windows 10. Het boek gaat uit van een pc met Windows 10 en een gebruiker die met een muis kan omgaan en het openingsscherm weet te vinden. Het basisgebruik wordt maar kort omschreven; hiervoor heeft uitgever Visual Steps uitgebreide andere titels. Wel veel aandacht voor persoonlijke instellingen en veiligheid. Het boek is gericht op het gebruik van media, foto- en videomogelijkheden. E-mail, Facebook, Twitter, YouTube en Skype en ook Picasa en MS Moviemaker. Heel leuk voor de doorsneegebruiker en vooral ook ouderen. Alles volgens het bekende concept: duidelijke letters heel veel beeldplaatjes en pijltjes die tekst en beeld aan elkaar linken. Elke keer kort de theorie en dan weer stap voor stap de praktijk in.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.