Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel BoekenWO2.


 

Boer, H. de ; Th. Dobbelaar en G. Mom. - De automobiel. Handboek voor autobezitters, monteurs en technici. Cluster elektro. Deel 8 : De elektrische installatie.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Boer, H. de ; Th. Dobbelaar en G. Mom.
Titel: De automobiel. Handboek voor autobezitters, monteurs en technici. Cluster elektro. Deel 8 : De elektrische installatie.
ISBN: 9789020118254
Uitgever: Kluwer Technische Boeken, Deventer - Reeks : De nieuwe Steinbuch.
Bijzonderheid: Gebonden, 1986, 449 blz. Met foto's, tekeningen en een index. Paperclipafdrukjes in de bovenrand van 5 blz., doorgedrukt in omliggende blz.
Prijs: € 12,50
Meer info Een uitgebreid, verzorgd uitgegeven, theoretisch en praktisch verslag over de moderne elektrische installatie van de auto. Naast een uitgebreide beschrijving van de ontwikkeling van auto-elektrische systemen komen ook de grondbeginselen van de elektriciteitsleer aan de orde. Het helder geschreven boek geeft inzicht in de werking van laadstroom, ontsteking, accessoires en startsystemen, dit ondersteund met duidelijke foto's, dwarsdoorsnedetekeningen en schema's. Een prima boek voor diegenen, die al een behoorlijke autotechnische kennis bezitten en deze willen vergroten. Vooral geschikt als naslagwerk, mede dankzij het uitgebreide register en de afzonderlijk te gebruiken hoofdstukken.
Boek bekijken

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.